Bestellen we over 10 jaar nog via de webshop?

Het aantal webshops groeit in een rap tempo. Tussen 2014 en 2020 is het aantal webshops volgens cijfers van het CBS bijna verdubbeld. Maar wat kun je verwachten van de toekomst? Is deze groei vol te houden? Waar moeten ondernemers en klanten rekening mee gaan houden? En misschien wel de belangrijkste, bestellen we over 10 jaar nog wel via de webshop?

Lees verder

Laatste artikelen


One page checkout of toch in stappen afrekenen?

Wij krijgen vaak van klanten de wens om de checkout van hun website te bouwen in een one page checkout pagina. Een tijd geleden leek iedereen het er over eens te zijn dat een one page checkout zorgt voor hogere conversie dan een afrekenproces verdeeld in stappen. Toch zie je dat de grote webwinkels als Coolblue, Zalando, Bol.com, van dit principe zijn afgestapt. Al deze webwinkels maken gebruik van meerdere stappen in het afrekenproces. Waarom?

Lees verder

Meerdere losse shops of een multistore?

Veel van onze klanten beschikken over meerdere domeinnamen. Hier kun je verschillende losse shops van maken die naast elkaar draaien, of je combineert ze in een multistore. Bij een multistore beheer je meerdere shops vanuit dezelfde backoffice. De vraag die we vaak gesteld krijgen; wat is beter?

Benieuwd naar de mogelijkheden

voor jouw bedrijf?

Neem contact op