Koppeling met ERP systemen

Webdevelopment

Koppeling met ERP systemen

Webdevelopment

Koppeling met ERP systemen

Webdevelopment

Het probleem

Bijna al onze klanten maken gebruik van een ERP systeem waarin orders verwerkt en producten beheerd worden. Met een koppeling tussen het ERP systeem en de webshop optimaliseer je het proces op het gebied van e-commerce. Bestellingen op jouw website, webshop, app of webapplicatie kan dan synchroon lopen met het ERP software pakket en producten worden realtime online geupdate. Hieronder hebben wij een aantal voorbeelden omschreven van problemen die wij voor onze klanten hebben opgelost.

Koppeling met KING Software

Al 38 jaar helpt King ondernemers bij hun administratieve automatisering. Van boekhouding en facturering tot een totale ERP-oplossing. Om klanten, orders, producten, voorraad en staffels te synchroniseren tussen King en de webshop, hebben wij een koppeling gemaakt. Deze koppeling synchroniseert realtime orders naar King. Zo hoef je geen seconde te wachten voordat je de order kan verwerken. Daarnaast zijn productaanpassingen in no time verwerkt in de webshop.

  • Live synchronisatie van bestellingen

  • Uitwisseling van klanten, adressen, producten, voorraad en prijzen

Koppeling met Vendit

Vendit is het ERP systeem voor winkelautomatisering en winkelmanagement. Gericht op kleine en grote retailers, combi winkels, groothandelsbedrijven, franchise- en Retail Service Organisaties. Om klanten, orders, producten, voorraad en staffels te synchroniseren tussen Vendit en de webshop, hebben wij een koppeling gemaakt. Deze koppeling synchroniseert realtime orders naar Vendit. Zo hoef je geen seconde te wachten voordat je de order kan verwerken. Daarnaast zijn productaanpassingen in no time verwerkt in de webshop.

  • Live synchronisatie van bestellingen

  • Terugkoppeling van orderstatussen en track &trace

  • Uitwisseling van klanten, adressen, producten, voorraad en prijzen

Resultaten

Combine sections from a range of categories to easily assemble pages that meet the needs of your growing business.

20+

Prebuilt Pages

60+

Sections

80

Design Assets

“I still can’t get over how fast I built my website just copying components from the Boost template.”

Jason Walter

Fraction